Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ایمن سازی سه بازار تهران، ری و تجریش در حوزه های مختلف از جمله مقابله با زلزله خبر داد.

منصور درجاتی، در تشریح اقدامات انجام شده برای مقابله با بحران زلزله در تهران به ایمن سازی بازارهای تهران، تجریش و ری اشاره کرد و افزود: گام های بلندی در جهت ایمن سازی بازار تهران و تجریش برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح ایمن سازی بازار بزرگ تهران، تجریش وعبدالعظیم حسنی از آغاز دولت یازدهم و دوازدهم در دستور کار قرار گرفته بود.

وی افزود: البته هریک از این بازارها از ابعاد مختلف دارای ویژگی های منحصربه فردی هستند برای مثال بازار تهران با وسعت ۱۱۲ هکتار که به همراه انبارهای اطراف خود، ممکن است مساحتی حدود 400 هکتار را در برگیرد، لذا اجرای استانداردهای ایمنی نیز در هر یک از آنها ملاحظات متفاوتی دارد.

وی با اشاره به اینکه وظایف هریک از دستگاه ها در ایمن سازی بازار بزرگ تهران مشخص شده و کار به صورت فازبندی شده در حال پیشرفت است، گفت: ایمن‌سازی بازار بزرگ تهران با جدیت پیگیری و عملکرد دستگاه‌ها در انجام وظایف محوله رصد می‌شود. ایمنی بازار از نظر شبکه آبرسانی، فاضلاب، برق، مخابرات، زیباسازی، میراث فرهنگی، اوقاف و ایمنی و آتش نشانی و شهرداری مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد شرکت توزیع نیروی برق طرح برق رسانی، بهسازی شبکه و رویکرد ایمن‌سازی را در بازار دنبال و اجرا کند. در حقیقت هریک از این دستگاه ها در حیطه وظایف خود باید در جهت ایمن سازی بازار تهران اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به طرح جامع شرکت مخابرات برای بازار تهران اشاره کرد و افزود: شرکت مخابرات طرح جامع خود را برای بازار بزرگ ارائه و برای جعبه‌های تلفن که دیگر نمی‌توان مانند گذشته از آن‌ها بهره گرفت، با هماهنگی سازمان زیباسازی اقدامات مورد نیاز را انجام می‌دهد.

وی تاکید کرد: در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی نیز ایستگاهی که در بازار وجود دارد، از ایستگاه‌های مطرح است که بنا شد تجهیزات خود را بررسی و به روزرسانی کند. برای بازارهای تجریش و ری نیز باتوجه به بافت متفاوتی که دارند طرح های دیگری در جهت ایمن سازی تهیه و پیگیری خواهد شد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ایمن سازی بازار بازار تهران بازار بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان گفت: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

او با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، افزود: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

عباس زاده با اشاره به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران، بیان کرد: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

بیشتر بخوانید

نجات جان مادر باردار در نهبندان

او با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، ادامه داد: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود  که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

عباس زاده با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی به موقع ارزیابی می شود، تصریح کرد: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی افزود: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار است.

عباس زاده اظهار کرد: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد