Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@09:43:01 GMT

ایمن‌سازی سه بازار تهران، ری و تجریش برابر زلزله

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۰۶۵۶

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ایمن سازی سه بازار تهران، ری و تجریش در حوزه های مختلف از جمله مقابله با زلزله خبر داد.

منصور درجاتی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح اقدامات انجام شده برای مقابله با بحران زلزله در تهران به ایمن سازی بازارهای تهران، تجریش و ری اشاره کرد و افزود: گام های بلندی در جهت ایمن سازی بازار تهران و تجریش برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح ایمن سازی بازار بزرگ تهران، تجریش وعبدالعظیم حسنی از آغاز دولت یازدهم و دوازدهم در دستور کار قرار گرفته بود.

وی افزود: البته هریک از این بازارها از ابعاد مختلف دارای ویژگی های منحصربه فردی هستند برای مثال بازار تهران با وسعت ۱۱۲ هکتار که به همراه انبارهای اطراف خود، ممکن است مساحتی حدود 400 هکتار را در برگیرد، لذا اجرای استانداردهای ایمنی نیز در هر یک از آنها ملاحظات متفاوتی دارد.

وی با اشاره به اینکه وظایف هریک از دستگاه ها در ایمن سازی بازار بزرگ تهران مشخص شده و کار به صورت فازبندی شده در حال پیشرفت است، گفت: ایمن‌سازی بازار بزرگ تهران با جدیت پیگیری و عملکرد دستگاه‌ها در انجام وظایف محوله رصد می‌شود. ایمنی بازار از نظر شبکه آبرسانی، فاضلاب، برق، مخابرات، زیباسازی، میراث فرهنگی، اوقاف و ایمنی و آتش نشانی و شهرداری مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد شرکت توزیع نیروی برق طرح برق رسانی، بهسازی شبکه و رویکرد ایمن‌سازی را در بازار دنبال و اجرا کند. در حقیقت هریک از این دستگاه ها در حیطه وظایف خود باید در جهت ایمن سازی بازار تهران اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به طرح جامع شرکت مخابرات برای بازار تهران اشاره کرد و افزود: شرکت مخابرات طرح جامع خود را برای بازار بزرگ ارائه و برای جعبه‌های تلفن که دیگر نمی‌توان مانند گذشته از آن‌ها بهره گرفت، با هماهنگی سازمان زیباسازی اقدامات مورد نیاز را انجام می‌دهد.

وی تاکید کرد: در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی نیز ایستگاهی که در بازار وجود دارد، از ایستگاه‌های مطرح است که بنا شد تجهیزات خود را بررسی و به روزرسانی کند. برای بازارهای تجریش و ری نیز باتوجه به بافت متفاوتی که دارند طرح های دیگری در جهت ایمن سازی تهیه و پیگیری خواهد شد.

منبع: الف

کلیدواژه: ایمن سازی بازار بازار تهران بازار بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد

پس از حوادث مکرر برای گردشگران و مرگ ۲ مسافر در محدوده تفرجگاهی آبشار لوه گالیکش، با دستور دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، مسیر دسترسی به آبشار تا ایمن‌سازی منطقه مسدود شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدسعید جباری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گالیکش در گفتگو با خبرنگاران گفت: در پی فوت ۲ مسافر طی کمتر از ۱۰ روز در آبشار لوه، مسیر دسترسی به این آبشار مسدود می‌شود.

وی افزود: شهرداری صادق آباد و اداره منابع طبیعی این شهرستان ۱۰ روز فرصت دارند این مسیر و نقاط حادثه خیز آن را ایمن سازی کنند و تا زمانی که کارشناسان ایمنی مسیر را تایید نکردند، ورود به این منطقه ممنوع است.

دادستان عمومی و انقلاب گالیکش ادامه داد: در صورتی که تغییری در وضعیت امکانات و ایمنی این منطقه گردشگری ایجاد نشود و در اثر کوتاهی متولیان، مسافران صدمه ببینند، با مدیران دستگاه‌های متولی از باب ترک فعل، برخورد قانونی خواهد شد.

سال گذشته با دستور دادستان گالیکش مسیر دسترسی به آبشار اول در لوه ایمن سازی شده بود و از امروز هم ایمن سازی مسیر دسترسی به آبشار دوم که مرتفع‌تر است آغاز شد.

گفتنی است؛ مدیریت آبشار لوه برعهده شهرداری صادق آباد شهرستان گالیکش است و در حال حاضر برای هر خودرو مبلغ ۲۰ هزار تومان ورودی اخذ می‌شود. در عملیات فنس کشی و ایمنی سازی محوطه آبشار اول اجرایی شد، اما در حال حاضر بخش عمده‌ای از فنس‌های محدوده مذکور به سرقت رفته است و همین امر حوادث و اتفاقات حادث شده در این محدوده را به طور چشمگیری افزایش داده است.

افزایش آبخوری و شیر آب‌شرب در نقاط مختلف تفرجگاه، بهسازی و افزایش نمازخانه و سرویس بهداشتی، احداث سکوی نشستن، احداث آلاچیق، احداث مغازه و از همه مهمتر ایمن‌سازی تفرجگاه برای جلوگیری از مسدوم و فوت شدن هموطنان و پارکینگ خودرویی از جمله مطالبات مردمی برای این تفرجگاه است

دیگر خبرها

  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان