Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@10:46:13 GMT

ایمن سازی سه بازار تهران، ری و تجریش

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۳۱۰۳

ایمن سازی سه بازار تهران، ری و تجریش

خبرگزاری آریا - مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ایمن سازی سه بازار تهران، ری و تجریش در حوزه های مختلف از جمله مقابله با زلزله خبر داد.
به گزارش شهر، منصور درجاتی،مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در تشریح اقدامات انجام شده برای مقابله با بحران زلزله در تهران به ایمن سازی بازارهای تهران، تجریش و ری اشاره کرد و افزود: گام های بلندی در جهت ایمن سازی بازار تهران و تجریش برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح ایمن سازی بازار بزرگ تهران، تجریش وعبدالعظیم حسنی از آغاز دولت یازدهم و دوازدهم در دستور کار قرار گرفته بود.
او افزود: البته هریک از این بازارها از ابعاد مختلف دارای ویژگی های منحصربه فردی هستند برای مثال بازار تهران با وسعت 112 هکتار که به همراه انبارهای اطراف خود، ممکن است مساحتی حدود 400 هکتار را در برگیرد، لذا اجرای استانداردهای ایمنی نیز در هر یک از آنها ملاحظات متفاوتی دارد.
او با اشاره به اینکه وظایف هریک از دستگاه ها در ایمن سازی بازار بزرگ تهران مشخص شده و کار به صورت فازبندی شده در حال پیشرفت است، گفت: ایمن‌سازی بازار بزرگ تهران با جدیت پیگیری و عملکرد دستگاه‌ها در انجام وظایف محوله رصد می‌شود. ایمنی بازار از نظر شبکه آبرسانی، فاضلاب، برق، مخابرات، زیباسازی، میراث فرهنگی، اوقاف و ایمنی و آتش نشانی و شهرداری مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد شرکت توزیع نیروی برق طرح برق رسانی، بهسازی شبکه و رویکرد ایمن‌سازی را در بازار دنبال و اجرا کند. در حقیقت هریک از این دستگاه ها در حیطه وظایف خود باید در جهت ایمن سازی بازار تهران اقدام کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به طرح جامع شرکت مخابرات برای بازار تهران اشاره کرد و افزود: شرکت مخابرات طرح جامع خود را برای بازار بزرگ ارائه و برای جعبه‌های تلفن که دیگر نمی‌توان مانند گذشته از آن‌ها بهره گرفت، با هماهنگی سازمان زیباسازی اقدامات مورد نیاز را انجام می‌دهد.
به گزارش ایسنا، او تاکید کرد: در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی نیز ایستگاهی که در بازار وجود دارد، از ایستگاه‌های مطرح است که بنا شد تجهیزات خود را بررسی و به روزرسانی کند. برای بازارهای تجریش و ری نیز باتوجه به بافت متفاوتی که دارند طرح های دیگری در جهت ایمن سازی تهیه و پیگیری خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایمن سازی بازار بازار تهران بازار بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد