Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی گفت: در حوزه دارو‌های کرونا در بیمارستان شهدای تجریش، ۱۸ میلیارد تومان دارویی که قصد فروش آنرا به بازار ازاد داشتند کشف کردیم.

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام حسن درویشیان با حضور در برنامه تیتر امشب، گفت: در طول سال‌های گذشته این سازمان اقدامات خود را به اطلاع مردم رسانده است مگرمواردی که منع قانونی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی با بیان اینکه، حتما باید بیشتر از گذشته اطلاع رسانی کنیم، اظهار کرد: در ارتباط با ماده همه مسولین حفاظت ها، حراست‌ها و ... چنانچه با جرمی برخورد کردند موظفند آنرا به سازمان بازرسی گزارش کنند و چنانچه گزارش نکنند قابل تعقیب کیفری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: یکی از اولویت‌های ما در وضعیت فعلی نظارت بر اقدامات دستگاه‌های متولی تولید و توزیع است.

رئیس سازمان بازرسی گفت: در حوزه توزیع خیلی ایراد داریم و اگر سامانه‌های تجارت ایجاد شود و لینک شود بسیاری از مشکلات از بین خواهد رفت.

حجت‌الاسلام حسن درویشیان با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که دنبال میکنیم در ارتباط با فرار مالیاتی است، افزود: از چند شرکت پتروشیمی ۷ هزار میلیارد تومان مالیات وصول شده است.

وی با اشاره به اصلاح صورت وضعیت ۱۲۰ میلیون دلاری، ادامه داد: حدود یک میلیارد یورو و یک میلیارد دلار اثربخشی اقدامات ریالی ما بوده است.

رئیس سازمان بازرسی در ادامه با بیان اینکه در حوزه بانک عودت ۵۲ میلیارد تومان وجوه مازاد دریافتی تحت عناوین سود نقدی، کارمزد و ... به حساب مشتریان، وجود دارد، گفت: ۱۹۷ میلیارد تومان از دو شرکت خودروساز به حساب مشتریان عودت داده می‌شود.

وی افزود: در حوزه دارو‌های کرونا در بیمارستان شهدای تجریش، ۱۸ میلیارد تومان دارویی که قصد فروش آنرا به بازار ازاد داشتند کشف کردیم.

رئیس سازمان بازرسی گفت: در سند تحول یکی از ماموریت‌هایی که به سازمان بازرسی محول شده است ایجاد سامانه‌ای تحت عنوان سامانه تکالیف اجرایی است که رصد آن توسط سازمانی بازرسی است که تا خرداد ۱۴۰۱ یک بایستی این سامانه آماده شود.

وی افزود: تمامی دستگاه‌ها باید اقدامات خود را که قابلیت رصد دارد با این سامانه منطبق کنند.

حجت‌الاسلام حسن درویشیان ادامه داد: بخش قابل توجهی از گزارش‌های ما حاوی پیشنهاداتی برای دستگاه هاست  و درصد بالایی از پیشنهادات ما حدود ۸۰ درصد اجرایی شده است و بخشی که اجرا نشده است پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۴ درصد از برنامه‌های ما در ارتباط با حمایت از تولید بوده است، گفت: در نتیجه حمایت سازمان بازرسی از تولیدکننده‌ها ۳۱۰ واحد تولیدی، افزایش تولید داشتند.

حجت‌الاسلام حسن درویشیان ادامه با اشاره به راه اندازی ۲۷۳ واحد تولیدی و جلوگیری از تعطیلی ۵۸۲ واحد ادامه داد:  ۱۰ واحد تولیدی اقاله تملیک توسط بانک شده اند و همکاران ما از ۸۵۱ واحد تولیدی بازدید داشتند.

رئیس سازمان بازرسی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ برنامه مسئله محور را تصویب کردیم که در حال اجرا در سراسر کشور است و بیش از سه هزار سامانه موثر دستگاه‌های اجرایی را شناسایی کردیم، به ۵۰۰ سامانه دسترسی پیدا کرده ایم.

وی با بیان ینکه هنوز راه طولانی داریم که بتوانیم به سمت هوشمندسازی بازرسی و نظارت‌های الکترونیکی برویم که به جد آنرا دنبال می‌کنیم به تشریح نمونه‌هایی از اقدامات اثر بخش سازمان بازرسی کل کشور پرداخت و گفت: جلوگیری از پرداخت ۳۵۲ میلیون دلار شرکتی که حق آن شرکت و سرمایه گذار نبوده است که به وزارت نفت بازگردانده شده است.

رئیس سازمان بازرسی افزود: جلوگیری از پرداخت من غیرحق مربوط به شرکت مهندسی توسعه گاز ایران به مبلغ ۸۰ میلیون دلار و شناسایی کالا‌های راکد در انبار‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان؛ که در چرخه بهره برداری قرار گرفت.

حجت‌الاسلام حسن درویشیان ادامه داد: از تضییع حقوق شهرداری تهران در فروش قدر و سهم خود، فقط در سه قرارداد به ارزش ۱۱۹۰ میلیارد تومان جلوگیری  شده و در حوزه اقدامات پیشگیرانه و اجرایی، پیگیری قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حوزه آبریز رودخانه جاجرود به مساحت ۴۱ هزار و ۷۰۰ متر به ارزش تقریبی ۵۶ میلیارد تومان اقداماتی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: جلوگیری از تغییر کاربری ۳ میلیون مترمربع از اراضی با تلاش‌های سازمان بازرسی

انتهای پیام/

برچسب ها: رئیس سازمان بازرسی داروی کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس سازمان بازرسی داروی کرونا رئیس سازمان بازرسی میلیارد تومان واحد تولیدی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد: شمیرانی‌هایی که قصد زیارت شهر ری را داشتند یا کاسبانی که می‌خواستند اجناس مورد نیاز مغازه‌های خود را از تهران تهیه کنند باید قبل از روشن شدن هوا با گاری و درشکه به تهران می رفتند تا بتوانند همان روز و قبل از تاریکی هوا به شمیران برگردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

وقتی اتوبوس و تاکسی به خیابان‌های تهران آمد، شمیرانی‌ها از این وسیله حمل و نقل عمومی بی‌نصیب نماندند. سال ۱۳۲۴ شرکت خصوصی «عدل» متعلق به حاج عباس دواچی با ۶ اتوبوس تاسیس شد و یک اتوبوس برای جابه‌جایی مسافران بین تهران و شمیران، اختصاص داده شد. این وسیله نقلیه یا به اصطلاح اتو عدل، اتوبوسی بود که می‌توانست مسیر پر شیب تهران به سمت شمیران را بالا بیاد.

اردشیر کاوه، متولد ۱۳۳۷ است و از شنیده هایش درباره این اتوبوس برایمان می گوید: «قبل از آمدن اتوعدل، تک و توک خودرو میان شمیران و تهران تردد می کرد اما با آمدن اتوعدل، تردد آسان‌تر شد. اتوعدل از ایستگاه باغ همایون به طرف خیابان پهلوی سابق حرکت می کرد و به سر پل تجریش (گوگل) می‌آمد و ابتدای میدان قدس (روبه روی ساختمان شهرداری منطقه یک) توقف می‌کرد که به این محل ایستگاه می‌گفتند. وقتی نیمی از صندلی‌ها پر می شد، اتوبوس حرکت می کرد. صندلی ها ابتدا چوبی بود و بعدها فلزی شد.»

سال ۱۳۲۵ با واگذاری شرکت اتو عدل به فرج الله عباسپور، صادق اسکوی و محمود تابنده دایره کار حمل و نقل اتوبوسرانی در شمیران گسترده‌تر شد و یک اتوبوس نیز از سر پل تجریش (گوگل) به ده اوین و درکه برای تردد مسافران اختصاص یافت. سید مهدی اعرابی، پژوهشگر شمیران می‌گوید: «اتوبوس هایی که با نام «عدل» از تجریش به سمت محله اوین حرکت می کردند، پس از رسیدن به میدان قهوه خانه پایین، از خیابان هایی که امروزه شهید اعرابی و شهید احمد پور نام دارند، به سمت درکه می‌رفتند.

محل استقرار این اتوبوس ها در میدان سرپل تجریش بود و از ساعت ۶ صبح تا ۶ بعد از ظهر، هر یک ساعت به طرف اوین حرکت می کردند. اوایل این اتوبوس ها دارای شماره نبودند و بر روی شیشه آنها تابلویی با نام اوین نصب شده بود. مسیر جاده خاکی، کم عرض و پر شیب کوچه باغ های اوین موجب می شد تا هنگام تردد اتوبوس ها گرد و خاک به هوا بلند شود و سر و صدایی زیادی به گوش برسد. حرکت اتوبوس وقتی سخت تر می شد که خودرویی از مقابل و سر راه اتوبوس قرار می گرفت. آنوقت بود که در این جاده کم عرض، اتوبوس به در و دیوار می خورد تا بتواند راهی برای حرکت باز کند.»

اتوعدل‌ها ۱۵ صندلی چوبی و فقط یک در برای سوار و پیاده شدن مسافران داشتند. در تصویر به یادگار مانده از دهه ۲۰ می‌توان اتوعدل، این وسیله نقلیه پرکاربرد آن روزها را مشاهده کرد. به گفته اعرابی، بعدها با تاسیس شرکت واحد اتوبوسرانی، خط ۱۰۱ برای اوین و خط ۱۰۲ برای درکه اختصاص یافت. در عکس به یادگار مانده از آن دوران اتوبوس عدل که در محدوده باغ فردوس ثبت شده، راننده و چند نفر دیگر دیده می شوند. نفر وسط نشسته مرحوم هوشنگ عباسپور که یکی از اولین رانندگان اتوبوس شهری تهران و شمیران است دیده می‌شود.

اتو عدل، اتوبوسی که به شمیران می آمد کد خبر 847372 برچسب‌ها همشهری محله اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد